ICT Diensten

ICT Diensten

Netwerkbeheer:

Uw netwerk is de belangrijkste schakel van uw infrastructuur. Via uw netwerk staat u in verbinding met uw servers, het internet of uw vestiging in een andere plaats. Met het toenemende gebruik van data door bijvoorbeeld videocenferencing en VOIP worden de eisen die aan netwerken gesteld worden steeds hoger. Hoek-IT ontwerpt en realiseert uw netwerk dusdanig, dat u klaar bent voor al deze technieken én de toekomst. Daarnaast zorgt Hoek-IT voor preventief onderoud, zodat uw netwerk altijd in topconditie blijft en uitval tot een minimum wordt beperkt.

 

Systeembeheer:

Servercomputers zijn de werkpaarden van uw infrastructuur. Zij handelen bijvoorbeeld al uw e-mailverkeer, opslag en back-up van uw bestanden en printopdrachten af. Omdat uw servers zo belangrijk zijn, is het van groot belang dat deze hun taken optimaal  vervullen en ten alle tijde beschikbaar zijn. Hoek-IT levert servers die aan deze eisen voldoen. Wij zorgen ervoor dat uw servers altijd in optimale staat verkeren, bijvoorbeeld door het installeren van updates. Ook kunnen wij uw servers op afstand monitoren en zodoende proactief actie ondernemen, vóór de problemen daadwerkelijk ontstaan. Daarnaast voeren wij beheertaken uit als bijvoorbeeld het aanmaken van gebruikers, e-mail adressen en het beheer van rechten op mappen en bestanden.

 

Werkplekbeheer:

Uw werkplekken moeten altijd optimaal presteren. Heeft u een werknemer in dienst die naast zijn reguliere werkzaamheden continu bezig is om problemen op uw werkplekcomputers op te lossen en hier eigenlijk de juiste kennis niet voor heeft? Hoek-IT neemt u dit graag uit handen. Wij zorgen voor de afhandeling van uw vragen en problemen, dit kan in de meeste gevallen door op afstand in te loggen en met de gebruiker mee te kijken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw werkplekken, en de software die hierop geïnstalleerd is, worden onderhouden door bijvoorbeeld het installeren van updates voor Microsoft Windows en Microsoft Office.

 

Telewerken:

“Het nieuwe werken” is een actueel onderwerp. Om files te vermeiden of om s’avonds en in het weekeinde te kunnen werken kan bij uw werknemers de vraag ontstaan om van huis uit hun werkzaamheden op te pakken. Hoek-IT kan u hierbij helpen. Door uw netwerk te analyseren op de mogelijkheden met betrekking tot Telewerken. Wij geven hierop dan een passend advies.

 

Security Diensten:

Beveiliging van uw ICT systemen is een hot item vandaag de dag. U wilt natuurlijk niet dat uw bedrijfs -of klantgegevens op straat komen te liggen of dat uw bedrijf door een computervirus enkele dagen stil komt te ligggen. U kunt tegenwoordig zelfs zonder het te weten kwaadwillende software binnenhalen door enkel wat pagina’s te bezoeken op internet. Hoek-IT analyseert uw systemen en geeft advies op het gebied van firewalls, spamfilters, virusscanners en webscanning software.

Terug


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/public/sites/www.hoek-it.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/public/sites/www.hoek-it.nl/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853